لیست اختراعات سعيد قديمي
خلاصه در پرونده يافت نشد به تصوير شرح و توصيف مراجعه شود.
با توجه به نياز به تأمين افت كش هايي در مزارع و جنگل ها مانند سمومي از قبيل N- استيل S,O دي متيل فسفر آميد و تايوات و S,O دي متيل فسفر آميدوتايوات توليد اين سموم از ماده هاي ارزان و در دسترس متانول و نيو فسفريل كلريد انجام گرفت. روشي كه اين ماده ها در آن سنتز شدند روش مرحله اي بود و خالص سازي توسط محلول آب و نمك انجام گرفت. سپس توسط دستگاه هاي مختلف طيف سنجي شناسايي شد. روش مرحله اي در زير نشان داده شده است.
در اين اختراع انواع رنگدانه هاي لومينسانس از طريق سنتز برخي كمپلكسهاي لانتانيد تهيه و پس از تركيبت با اجزا مناسب به عنوان جوهر نامرئي مخصوص چاپ ارائه شده است اين نوع رنگدانه ها را مي توان به واسطه تواناييشان در تبدل شكل خاصي از انرژي جذب شده (عمدتا انرژي هايي با طول موج ماوراء بنفش و مادون قرمز) به فوتون ها يا نور نشري (معمولا انرژي با طول موج مرئي) از رنگدانه هاي معمولي متمايز كرد. در حالي كه در رنگدانه هاي معمولي تمامي انرژي جذب شده به حرارت تبديل مي شود. در بخش توصيف برخي روش هاي تهيه اين نوع كمپلكس ها آورده شده است.
نفوذپذيري يك عامل مهم در دوام مواد متخللي چون بتن مي باشد و آن بسيار به پيوستگي ساختار منافذ بستگي دارد. پديده هايي چون حمله سولفاتي، حمله كلرايدي و كربناسيون ارتباط مستقيمي با نفوذپذيري دارند به نحوي كه اگر بتن داراي نفوذپذيري كمتر باشد دوام آن در برابر اين پديدهن ها بيشتر است. در اين پروژهخ نشان داده شده است كه با استفاده از مقادير كم پودر سنگ آهك مي توان نفوذپذيري بتن را كاهش داد. به اين منظور بر روي بتن هاي ساخته شده آزمايش هايي نظير نفوذ تسريع شدهيون كلر (RCPT)، جذب مويينه آب و نفوذ آب تحت فشار انجام گرديد. از اين رو نتايج اين تحقيق مي تواند مورد توجه كارخانه هاي سيمان در كشور قرار گيرد تا در آينده شرايط توليد سيمان پرتلند آميخته آهكي را در كشورمان فراهم آورد.
در اين كار تحقيقاتي با استفاده از كاتاليزور هاي هتروپلي اسيد و ايزوپلي اسيد ماده پر اهميت تري نيتروتولوئن به صورت تك ظرف ساخته شد. اين فرايند كم خطر و توليد گازهاي آلاينده در آن كم مي باشد و به طور ساده انجام پذير است. كاتاليزورهاي ساخته شده قابل بازيابي بوده و امكان توليد آن به صورت بومي در ايران موجود مي باشد. كاتاليزورهاي تهيه شده با استفاده از تكينك هاي طيف سنجي IR و UV-Visible و P NMR و Na NMR و آناليز اشعه ايكس بررسي و تعداد پروتون اسيدي با استفاده از تيتراسيون هدايت سنجي اسيد پلي اكسومتالات با NaOH تيترازول انجام شد. تري نيتروتولوئن با استفاده از نقطه ذوب تغيير رنگ محصول در استون و طيف سنجي هاي HNMR و CNMR شناسايي شد.
موارد یافت شده: 5